7 motive să cumperi de la noi

1. Prețuri imbatabile

Bijuteriile cu perle autentice de calitate sunt de obicei disponibile la prețuri exorbitante. Dar pentru că noi le luăm direct de la producător, putem să le oferim cu aproape 80% sub prețul pieței!

Veți avea ocazia de a achiziționa bijuterii de lux sau un cadou deosebit în mod accesibil. Așa cum spune și motto-ul nostru, aici nu veți găsi perle de „Mallorca” sau imitații de vreun fel, ci doar perle 100% autentice, la o fracțiune din valoarea lor pe piața bijuteriilor.

2. Certificat autenticitate

Fiecare piesă pe care o vei cumpăra de la noi va veni însoțită de un certificat de autenticitate și de garanție care să ateste tipul perlelor și metalele prețioase care întră în compoziție.

3. Zero riscuri

Dacă nu îți place un produs după ce l-ai comandat, nu e nicio problemă! Îl poți returna în termen de 15 zile fără explicații și complicații, și vei primi înapoi întreaga sumă achitată (minus cheltuielile de transport).

4. Cutie cadouri

La fiecare produs cumpărat de la noi vei primi și o cutie frumoasă și rezistentă în care poți păstra bijuteria sau în care o poți oferi mai departe.

Design-ul cutiilor le face ușor de așezat unele deasupra celorlalte. Culoarea le face să de o notă elegantă oricărei măsuțe de toaletă, iar bijuteriile tale vor fi mereu organizate frumos.

5. Pungă elegantă de stocare

În afară de cutia de cadouri, fiecare bijuterie vine însoțită și de un săculeț elegant de stocare, din mătase, conceput special pentru a proteja perlele împotriva deteriorării.

6. Kit de îngrijire a perlelor

Fiecare piesă pe care o vei lua de la noi va veni însoțită și de un kit gratuit de îngrijire pentru perle. Kitul conține informații de bază despre întreținerea perlelor și o bucată de material special pentru curățarea blândă a bijuteriei.

Astfel, te vei putea bucura de frumusețea perlelor tale pentru mult timp de acum încolo!

7. Transport avantajos

Facem totul ca produsele comandate să ajungă la tine cât mai repede. Din momentul plasării comenzii, vei fi ținut la curent cu legătură cu statusul livrării tale prin SMS și online. Livrarea va ajunge la tine în 1 sau 2 zile lucrătoare.

Costul livrării este în mod normal de 19 lei (inclusiv TVA), dar pentru comenzile mai mari de 300 RON, transportul este gratuit!

Beneficiile Noastre

Te invităm în clubul Vreau Perle!
De ce să te abonezi la newsletter?

  • • Îți oferim din când în când un voucher de reducere pentru comenzi viitoare
  • • Primești oferte speciale pentru membri
  • • Te ținem la curent cu noutăți din lumea modei și cu cele mai bune sfaturi de accesorizare și purtare a perlelor
  • • Ești printre primii care află despre noutățile pe care le aducem în magazin
*
Website realizat de Digital Web Properties