Concurs VreauPerle.ro Decembrie 2017


Pentru că sărbătorile se apropie și pentru că suntem un magazin nou și vrem să aflăm ce vă place cel mai mult la noi, organizăm un concurs pe pagina noastră de Facebook.

Puteți câștiga un set format din cele mai noi produse de pe site-ul nostru, anume un lănțișor cu pandantiv, o pereche de cercei și un inel în mărime universală. Toate bijuteriile sunt din argint 925, cu perle naturale de apă dulce de calitate AA, și au un model adorabil cu urechi de pisici.

Ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs?

Este foarte simplu. Uitați-vă prin magazinul nostru online și vedeți ce vă place cel mai mult, și lăsați-ne un comentariu pe postarea de Facebook a concursului, în care să ne spuneți ce bijuterie de pe site ați face-o cadou persoanei iubite de Crăciun.

Pentru a comenta și a intra în concurs: Intrați pe această postare și lăsați un comentariu la ea. Felicitări, v-ați înscris!

Pe data de 15 decembrie 2017 va fi ales un câștigător, prin tragere la sorți dintre toate persoanele care au lăsat un comentariu la postare. Tragerea la sorți se va face în mod transparent, cu ajutorul algoritmului Woobox.

Detalii organizatorice și regulament oficial de concurs

1. Organizator concurs

Organizatorul concursului Vreau Perle este Amargo Web Shop SRL, societate înregistrată cu numărul unic 34295070 și cu adresa de corespondență la Strada Emanoil Porumbaru nr 31 A, Etaj 3, Apartament 7.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre condițiile desfășurării acestui concurs, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunța publicul despre schimbările aferente.

2. Durata și locul de desfășurare

Concursul Vreau Perle se desfășoară online, prin intermediul platformei de socializare Facebook, de la data de 27 noiembrie și până pe 15 decembrie, dată la care va fi anunțat și câștigătorul campaniei.
Concursul VreauPerle.ro nu este organizat cu ajutorul Facebook, însă respectă regulile platformei pentru organizare. Prin urmare, participarea la concurs este condiționată doar de un comment pe postarea cu concursul.

3. Dreptul de a participa

  • Au voie să participe la concurs doar persoanele care locuiesc pe teritoriul României, pentru a fi posibilă înmânarea premiului.
  • Au voie să participe la concurs doar persoanele cu vârsta de peste 18 ani.
  • Nu au voie să participe la concurs angajații companiei Amargo Web Shop SRL sau cei care lucrează la site-ul VreauPerle.ro, și nici rudele acestora.
  • Nu au voie să participe la concurs persoanele care folosesc un nume fictiv de Facebook, întrucât premiul este nominal, ca și garanția care este oferită odată cu produsele cadou. Numele de Facebook al celor înscriși în concurs trebuie să fie numele lor real.

4. Modul de desfășurare al campaniei

Pentru a se înscrie în campanie, persoanele care doresc să participe la concurs trebuie să lase un comentariu la postarea de pe pagina Facebook a site-ului VreauPerle.ro care anunță concursul.
În acest comentariu, participanții trebuie să menționeze ce bijuterie de pe site-ul www.vreauperle.ro le place cel mai mult și ar face-o cadou persoanei iubite. Orice comentariu pe subiect are aceleași șanse la premiu.

Exprimarea în comentarii trebuie să fie una care respectă regulile decenței.

5. Desemnarea și anunțarea câștigătorilor

Câștigătorul va fi ales cu ajutorul algoritmului de la Woobox, în mod complet aleatoriu, dintre cei care au lăsat un comment. Cei care vor comenta de mai multe ori nu vor avea mai multe șanse, la premiu, ci tot una singură.

După ce câștigătorul va fi ales, el va fi contactat prin intermediul platformei Facebook pentru a intra în posesia premiului. Dacă persoana care a câștigat nu răspunde în termen de 24 de ore de la anunțarea premiului, se va repeta tragerea la sorți cu desemnarea unui alt câștigător.

Odată ce câștigătorul a fost confirmat, acesta va fi contactat pentru a stabili detaliile de livrare ale premiului câștigat. Premiul va fi livrat în termen maxim de 1-2 zile lucrătoare printr-un serviciu de curierat (FanCurier).

6. Limitarea răspunderii

Organizatorul își rezervă dreptul de a monitoriza desfășurarea concursului și de a exclude definitiv orice participant care încearcă să împiedice buna desfășurare a campaniei, prin tentative de comportament fraudulos sau indecent.

De asemenea, organizatorul nu își asumă răspunderea pentru bijuteriile pierdute sau deteriorate, sau pentru documentul de garanție pierdut sau deteriorat, odată ce acestea ajung în posesia câștigătorului.

7. Informarea publicului și a participanților

Regulamentul concursului va fi disponibil pe toată durata desfășurării concursului, pe blogul site-ului VreauPerle.ro.

Participarea la concurs implică respectarea acestui regulament.

8. Întreruperea concursului

Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe concursul Vreau Perle din motive întemeiate, însă doar după anunțarea publicului despre schimbările intervenite.

9. Soluționarea litigiilor

În cazul în care vor apărea litigii între participanții la concurs și organizator, acestea se vor rezolva pe cale amiabilă. Dacă nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, atunci cazul va fi înaintat instanțelor competente.

Acestea fiind spuse, abia așteptăm să auzim de voi și să facem o surpriză plăcută câștigătorului. Vă invităm pe pagina noastră de Facebook pentru a participa.Twitter Google Facebook