Concurs VreauPerle.ro - Ianuarie 2018


Pentru că abia am pășit într-un nou an și vrem să îl începem împreună în mod creativ și cu stil, din 12 ianuarie organizăm un nou concurs pe pagina noastră de Facebook!

De data aceasta puteți câștiga un pandantiv Sally din argint 925 cu perlă de apă dulce (9 - 10 mm) de calitate AA, într-un design discret, feminin și delicat!

Ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs?

Este foarte simplu! Dați un like la postarea de Facebook a concursului și apoi uitați-vă prin magazinul nostru online! Alegeți-vă de acolo o bijuterie sau un set de perle care vă atrag cel mai mult! Lăsați-ne apoi un comentariu la postarea de Facebook a concursului, în care să includeți link-ul la bijuterie/set, explicându-ne și unde (cu ce ocazie) ați purta respectivele perle și în ce combinații vestimentare! Astfel de bijuterii merită cu prisosință să fie asortate la ținute cât mai creative, nu-i așa?

Pentru a comenta și a intra în concurs intrați pe această postare, dați un like și lăsați comentariul vostru la ea! Felicitări, v-ați înscris!

Pe data de 2 februarie 2018 va fi ales un câștigător, prin tragere la sorți, dintre toate persoanele care au lăsat un like și un comentariu la postare. Tragerea la sorți se va face în mod transparent, cu ajutorul algoritmului Woobox.

Suntem aici pentru voi și facem toate eforturile pentru a vă oferi perle de cea mai înaltă calitate. De aceea, feedback-ul vostru este extrem de important pentru noi. Ne-am bucura foarte mult dacă persoana care câștigă pandantivul Sally ne-ar scrie pe pagina noastră de Facebook impresiile sale cu privire la bijuteria câștigată prin concurs!

Detalii organizatorice și regulament oficial de concurs

1. Organizator concurs

Organizatorul concursului Vreau Perle este Amargo Web Shop SRL, societate înregistrată cu numărul unic 34295070 și cu adresa de corespondență la Strada Emanoil Porumbaru nr 31 A, Etaj 3, Apartament 7. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre condițiile desfășurării acestui concurs, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunța publicul despre schimbările aferente.

2. Durata și locul de desfășurare

Concursul Vreau Perle se desfășoară online, prin intermediul platformei de socializare Facebook, de la data de 12 ianuarie și până pe 2 februarie, dată la care va fi anunțat și câștigătorul campaniei.

Concursul VreauPerle.ro nu este organizat cu ajutorul Facebook, însă respectă regulile platformei pentru organizare. Prin urmare, participarea la concurs este condiționată doar de un like și un comment la postarea cu concursul.

3. Dreptul de a participa

  • Au voie să participe la concurs doar persoanele care locuiesc pe teritoriul României, pentru a fi posibilă înmânarea premiului.
  • Au voie să participe la concurs doar persoanele cu vârsta de peste 18 ani.
  • Nu au voie să participe la concurs angajații companiei Amargo Web Shop SRL sau cei care lucrează la site-ul VreauPerle.ro, și nici rudele acestora.
  • Nu au voie să participe la concurs persoanele care folosesc un nume fictiv de Facebook, întrucât premiul este nominal, ca și garanția care este oferită odată cu produsele cadou. Numele de Facebook al celor înscriși în concurs trebuie să fie numele lor real.

4. Modul de desfășurare al campaniei

Pentru a se înscrie în campanie, persoanele care doresc să participe la concurs trebuie să lase un like și un comentariu la postarea de pe pagina Facebook a site-ului VreauPerle.ro care anunță concursul.

În acest comentariu, participanții trebuie să menționeze ce bijuterie / set de bijuterii de pe site-ul www.vreauperle.ro le place cel mai mult, cu ce ocazie și cu ce vestimentație ar purta-o. Orice comentariu pe subiect are aceleași șanse la premiu.

Exprimarea în comentarii trebuie să fie una care respectă regulile decenței.

5. Desemnarea și anunțarea câștigătorilor

Câștigătorul va fi ales cu ajutorul algoritmului de la Woobox, în mod complet aleatoriu, dintre cei care au lăsat un like și un comment. Cei care vor comenta de mai multe ori nu vor avea mai multe șanse la premiu, ci tot una singură.

După ce câștigătorul va fi ales, el va fi contactat prin intermediul platformei Facebook pentru a intra în posesia premiului. Dacă persoana care a câștigat nu răspunde în termen de 24 de ore de la anunțarea premiului, se va repeta tragerea la sorți cu desemnarea unui alt câștigător.

Odată ce câștigătorul a fost confirmat, acesta va fi contactat pentru a stabili detaliile de livrare ale premiului câștigat. Premiul va fi livrat în termen maxim de 1-2 zile lucrătoare printr-un serviciu de curierat (FanCurier).

6. Limitarea răspunderii

Organizatorul își rezervă dreptul de a monitoriza desfășurarea concursului și de a exclude definitiv orice participant care încearcă să împiedice buna desfășurare a campaniei, prin tentative de comportament fraudulos sau indecent.

De asemenea, organizatorul nu își asumă răspunderea pentru bijuteriile pierdute sau deteriorate, sau pentru documentul de garanție pierdut sau deteriorat, odată ce acestea ajung în posesia câștigătorului.

7. Informarea publicului și a participanților

Regulamentul concursului va fi disponibil pe toată durata desfășurării concursului pe blogul site-ului VreauPerle.ro.

Participarea la concurs implică respectarea acestui regulament.

8. Întreruperea concursului

Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe concursul Vreau Perle din motive întemeiate, însă doar după anunțarea publicului despre schimbările survenite.

9. Soluționarea litigiilor

În cazul în care vor apărea litigii între participanții la concurs și organizator, acestea se vor rezolva pe cale amiabilă. Dacă nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, atunci cazul va fi înaintat instanțelor competente.

Acestea fiind spuse, abia așteptăm să auzim vești de la voi și să îi facem o surpriză plăcută câștigătorului. Vă invităm pe pagina noastră de Facebook pentru a participa!Twitter Google Facebook