Coliere

Products: 121 of 21
Arată: 48
Plaseaza elementele aici pentru a cumpara
Produsul a fost adăugat în coșul tău

Colierele cu perle naturale sunt cele mai elegante bijuterii pe care le puteți alege pentru orice ocazie deosebită. Un colier cu perle autentice va ieși mereu în evidență prin strălucirea specială, de neegalat a perlelor de cultură. Colecția noastră de coliere cu perle naturale are numeroase modele, forme și culori din care puteți alege.În gama noastră sunt coliere cu perle de apă dulce, Akoya și perle tahitiene.

În magazinul Vreau Perle puteți găsi o gamă variată de coliere cu perle (peste 55 de modele) și toate sunt autentice, crescute în stridii, în apă dulce sau în apă sărată (în apa sărată sunt crescute perlele japoneze Akoya, și perlele negre tahitiene).Colierele de perle prezintă sisteme de prindere din aliaj inoxidabil, argint, aur alb sau aur galben de 14K.

 În ceea ce privește culorile, puteți găsi aici atât clasicele coliere cu perle albe, cât și variante în culori pastelate (roz piersică sau mov lila, culori apărute în mod natural) sau exotice (negru natural). Pentru o alegere remarcabilă, găsiți și câteva opțiuni de coliere cu perle multicolore.

Lungimile de coliere cu perle pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră: aproape fiecare colier clasic poate fi achiziționat în varianta de 40 cm (Choker) sau cu diverse lungimi mai mari, de până la 129 cm (Rope). Un colier de perle lung este o investiție cu mare potențial, putând fi purtat în foarte multe feluri.Indiferent ce alegeți dintre colierele cu perle din colecția noastră, puteți fi siguri de calitatea ireproșabilă a produsului. Fiecare colier va veni însoțit de săculeț de stocare, cutie de cadouri, un kit de îngrijire (pentru a întreține valoarea perlelor pe termen lung) și un certificat de autenticitate.

Cele mai vândute

Beneficiile Noastre

Te invităm în clubul Vreau Perle!
De ce să te abonezi la newsletter?

  • • Îți oferim din când în când un voucher de reducere pentru comenzi viitoare
  • • Primești oferte speciale pentru membri
  • • Te ținem la curent cu noutăți din lumea modei și cu cele mai bune sfaturi de accesorizare și purtare a perlelor
  • • Ești printre primii care află despre noutățile pe care le aducem în magazin
*
Website realizat de Digital Web Properties