Certificat de Garantie si Autenticitate

VreauPerle.ro, magazin online operat de AMARGO WEB SHOP SRL cu sediul in Str. Scărlătescu Nr. 21, Sector 1, București, deținătoare a Autorizației eliberată de ANPC, Nr: 0010144/25.10.2017 pentru efectuarea de operațiuni cu metale prețioase și pietre prețioase, asigură, garantează și declară pe propria răspundere, conform prevederilor art. 5 din hotărârea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii si protecția mediului, că bijuteriile din metale prețioase și perle naturale, importate și comercializate de societate, nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu normele UE.

Argintul:

Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate și certificate, au o puritate de 92,5% și sunt dobândite în baza autorizației ANPC - Metale si Pietre Prețioase care garantează calitatea metalului prețios utilizat, sau marca de garanție HD01(Ag).

Aurul:

Toate produsele sunt însemnate cu marca de garanție proprie AG13, însemn înregistrat la ANPC, titlul aliajului din aur 585 (14k), 750 (18k) și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Aurul de 14k are în compoziție 58,5% aur pur și 41,5% alte metale, în timp ce aurul de 10k este constituit din 41.6% aur și 58.4% alte metale, diferențele de aspect nefiind evidente.

Perlele:

Perlele cuprinse în bijuteriile comercializate pe VreauPerle.ro vin dispun de certificate de autenticitate de la producător (furnizor), precum și de un certificat de calitate și conformitate emis de AMARGO WEB SHOP SRL pe proprie răspundere.

Pietrele naturale (perlele) pot prezenta mici diferențe și imperfecțiuni de culoare sau fisuri fine, acesta nu este un defect, ci este aspectul lor natural. Numărul și frecvența acestor variații naturale diferă în funcție de gradul de calitate al perlelor, conform sistemului internațional de măsurare (de la A la AAAA). Mai multe despre sistemul de gradare al perlelor AICI.

Garanția calității bijuteriilor VreauPerle.ro

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți atunci când primiți produsele cumpărate de la noi. În cazul în care nu sunteți încântați de produsele cumpărate, le puteți returna si le vom schimba sau va vom returna contravaloarea produselor. Orice produs cumpărat din magazinul online VreauPerle.ro poate fi returnat în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, conform legislației în vigoare. Puteți citi mai multe despre condițiile de retur aici.

a) Garanția autenticității:

Conform legislației în vigoare, garantăm că produsele comercializate sunt conforme cu specificațiile tehnice din descrierea produsului (de pe site), în ceea ce privește metalul prețios folosit sau nivelul de calitate al pietrelor prețioase (al perlelor).

b) Garanții pentru reparații gratuite:

AMARGO WEB SHOP SRL oferă și o garanție de calitate pentru reparații gratuite în cazul în care bijuteriile se strică din cauza unui viciu ascuns de fabricație.

Garanția se acorda pentru 30 zile calendaristice de la data cumpărării produsului. Clienții VreauPerle.ro vor returna produsele cumpărate, în ambalajul original, împreună cu factura și certificatul de garanție, în termen de 30 zile lucrătoare de la primire, fără penalități. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin curier.

Dacă produsele ajung la noi deteriorate din cauza ambalării necorespunzătoare la transport, ne rezervăm dreptul de a refuza coletul. De asemenea, garanția cu reparații gratuite se acordă doar produselor care au fost folosite corespunzător, în condițiile detaliate mai jos:

Folosirea și îngrijirea bijuteriilor 

Instrucțiuni pentru păstrare:

•Bijuteriile trebuie păstrate în casete compartimentate pentru a separa articolele în funcție de materialele din care sunt confecționate, sau în săculeți din materiale textile foarte fine, netede, precum săculeții oferiți de VreauPerle.ro la onorarea comenzilor de pe site. 

•Casetele de bijuterii se păstrează în spații ferite de praf, lumină, umiditate și murdărie. 

•Bijuteriile din aur sau argint nu se păstrează împreuna cu bijuterii din otel, bronz, alama, aliaj comun sau placate. 

•Nu expuneți perlele la soare sau lumină puternică deoarece își pot pierde în mod natural culoarea și strălucirea. 

•Perlele de cultură și cele naturale trebuie ferite de contactul cu bijuterii și obiecte metalice sau alte pietre prețioase. Ele se pot zgâria ușor, sideful și fațetele se pot deteriora. Evitați contactul acestora cu metale sau orice alți agenți care le-ar putea degrada. Păstrați-le în cutii, în compartimente speciale, căptușite cu material textil moale sau în săculeţi de catifea sau mătase, fiecare bijuterie separat.

Instrucțiuni pentru purtare:

•Nu supuneți bijuteriile la șocuri mecanice: izbituri, lovituri, etc. 

•Nu supuneți bijuteriile la contactul cu apă și produse chimice (spray-uri, detergenți, înălbitor, clor, diluanți, benzina, etc.). 

•Nu purtați perlele împreună cu lănțișoare de metal sau alte bijuterii cu pietre pentru că se pot zgâria. Purtați cu grijă bijuteriile cu perle, montura lor nu rezistă șocurilor mecanice. 

•Nu expuneți mult timp bijuteriile la soare întrucât acestea își pot pierde din luciu sau se pot decolora. 

•În cazul bijuteriilor placate, contactul prelungit cu transpirația poate provoca deteriorări ale stratului de material placat. 

•Nu aplicați parfumul, crema de corp sau alte produse de machiaj pe piele înainte de a purta bijuteriile, pentru a evita posibilele reacții chimice dintre diferiții componenți chimici. 

•Nu purtați bijuteriile cu perle în timpul activităților sportive, casnice sau alte activități în timpul cărora acestea se pot zgâria, deteriora, deforma sau chiar rupe. 

•Scoateți bijuteriile înainte de culcare deoarece în timpul somnului le puteți deteriora, deforma, zgâria sau rupe. 

•Deschideți cu delicatețe brățările, cerceii, colierele, lanțurile deoarece manevrarea brusca a sistemului de închidere poate duce la defectarea acestuia.

Prin astfel de acțiuni/inacțiuni se pot produce daune ori deficiențe la suprafața produsului sau în structura profundă a acestuia, prin apariția porilor, fisurilor, zgârieturilor, corodărilor, decolorărilor, deformărilor, ruperilor, desprinderilor, etc.

Pentru a beneficia de garanțiile acordate și pentru a se putea bucura de folosința îndelungata a produsului, Cumpărătorul trebuie sa asigure îndeplinirea termenilor si condițiilor prezentului document.

În caz de contact accidental al produsului cu substanțe care-i pot cauza deficiente, acesta trebuie doar tamponat ușor cu un material textil moale.

Prezenta garanție vă asigură că bijuteriile sunt din materialele declarate (metalul prețios corespunzător, și perlele naturale conforme cu calitatea declarată), și că nu-și vor schimba proprietățile în cazul în care respectați condițiile generale de folosire, descrise mai sus.

În perioada de garanție, în cazul în care aveți o reclamație și doriți să trimiteți un produs pentru reparație, vă rugăm să vă asigurați că produsul este trimis împreună cu factura fiscala și în ambalajul original. Înainte de trimitere, trebuie să ne contactați la nr de telefon +40 749-100-022 sau prin email la contact@vreauperle.ro, după care coletul poate fi expediat la adresa:

Str. Scărlătescu Nr. 21, Sector 1, București

Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție de 30 zile se va efectua în mod gratuit, sau se va înlocui produsul, în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări, mai degrabă decât utilizarea necorespunzătoare a produsului de către cumpărător.

În cazul în care bijuteria nu poate fi reparată, în funcție de alegerea dvs. , vă putem înlocui bijuteria defectă cu un model similar, sau un alt model de aceeași valoare, sau vă putem returna contravaloarea ei.

Conform O.G. 21/1992, garanția constă în remedierea gratuită a deficiențelor apărute la produse în cadrul termenului de garanție și care nu sunt imputabile consumatorului. Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicată și cu LEGEA nr. 449/2003, precum și cu modificările ulterioare.

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție prevăzute în acest Certificat de Garanție.

Atenție: Prezentul document conferă Cumpărătorului o garanție nominală, care nu se mai aplică în caz de înstrăinare a produsului prin revânzare. 

MODEL: ...................................................................

COD: ..................

PERLE AUTENTICE DE CULTURĂ DE TIPUL:

☐  Perle de apă dulce

☐  Perle japoneze Akoya

☐  Perle tahitiene

☐  Perle din Marea Sudului

MONTATE ÎN:

☐  Aliaj metalic non-oxidabil

☐  Material textil

☐  Argint 925

☐  Aur alb 10K

☐  Aur galben 10K

☐  Aur alb 14K

☐  Aur galben 14K

DATA: ...............................

NUMELE CUMPĂRĂTORULUI: .................................................................

SEMNĂTURĂ REPREZENTANT FIRMĂ: ...................................................................

Beneficiile Noastre

Te invităm în clubul Vreau Perle!
De ce să te abonezi la newsletter?

  • • Îți oferim din când în când un voucher de reducere pentru comenzi viitoare
  • • Primești oferte speciale pentru membri
  • • Te ținem la curent cu noutăți din lumea modei și cu cele mai bune sfaturi de accesorizare și purtare a perlelor
  • • Ești printre primii care află despre noutățile pe care le aducem în magazin
*
Website realizat de Digital Web Properties