Ce cadouri își doresc femeile și ce primesc de fapt


Ce își doresc femeile? Mai toţi filosofii timpurilor au încercat să răspundă la această întrebare, dar desigur că mai sunt necesare cercetări pe termen lung pentru a se ajunge la rezultate semnificative statistic. Glumim, desigur. Aretha Franklin ne-a învăţat că femeile își doresc un pic de respect, în timp ce cu toţii știm că femeile își doresc să fie răsfățate din când în când. Numai când vine vorba despre idei de cadouri pentru femei, lucrurile se complică.


Desigur, nimeni nu spune nu unui gest cavaleresc, gândit în detaliu, la fel cum nimeni nu o să refuze un buchet superb de flori sau proverbiala cutie cu bomboane de ciocolată fină. Dar dacă cumva prietena sau soţia ta nu îți spun sau nu îți sugerează măcar ce și-ar dori cu o anumită ocazie, atunci trebuie să te descurci singur, căci femeile își doresc de obicei anumite lucruri, dar primesc cu totul altceva.

Astăzi suntem aici ca să te ajutăm să iei cele mai bune decizii, dezvăluindu-ți câte ceva despre ce și-ar dori femeile cu adevărat în locul lucrurilor pe care le primesc.

1. Ele vor bijuterii, dar primesc diverse alte accesorii

Femeile din ziua de azi sunt perfect capabile să își cumpere accesoriile care le plac fără să facă mult caz din asta. Cu toate acestea, când vine vorba de cadouri și de bijuterii, nu te gândi la un șirag de mărgele sau la vreo pereche de cercei din metal. Vorbim despre bijuterii adevărate, care să îi pună în valoare frumuseţea și să i se potrivească stilului și personalității ei.

De aceea, când cauți idei cadouri femei și te gândești la bijuterii, orientează-te spre bijuteriile moderne cu perle. Diamantele sunt scumpe, nu se mai poartă și sunt destul de nepractice (nici o femeie nu merge la o ședință la birou cu un colier de diamante la gât). În schimb, perlele sunt superbe, feminine și versatile, ușor de accesorizat cu orice alte bijuterii și simplu de purtat cu orice ținută și la orice ocazie.

Dacă nu știi exact ce gusturi are și ce ținute poartă, mergi pe câteva opțiuni infailibile: perlele albe sau negre. Un colier de perle naturale albe pe lanț, fin și discret, o va putea însoți și la o petrecere cu ștaif, și a doua zi la birou, făcând-o să arate diferit de fiecare dată. Similar, o pereche de cercei cu perle negre în design modern vor deveni accesoriile ei preferate la muncă, în club, sau la cina romantică la care o să o inviți curând.

2. Ele vor o întâlnire specială, dar primesc o banală ieșire la restaurant

Nu e nimic greșit în a-i face din când în când o surpriză și a o scoate la un restaurant elegant, cu un specific anume sau o atmosferă pe gustul ei, dar ieșirile în oraș și-au pierdut farmecul și romantismul vremurilor trecute. Putem ieși la restaurant oricând, așa că un cadou inedit ar trebui să preia ideea de întâlnire sau de cină romantică și să îi dea o nouă formă.

Ce ai zice de un curs de dans la care să participați amândoi? Majoritatea femeilor își doresc ca partenerii lor să știe și să vrea să danseze. Invit-o la o întâlnire specială care constă într-un curs de dans pentru cupluri, urmat apoi de cina romantică la care deja te-ai gândit.

Dacă vrei să faci lucrurile și mai interesante, mută întâlnirea de la restaurant într-o cramă, pentru o sesiune de degustare de vinuri, sau la un eveniment culinar deosebit (mai ales dacă este gurmandă) – degustare de ciocolată, de brânzeturi fine, sau de ale minunății gastronomice.

O întâlnire cu adevărat interesantă poate cuprinde oricare din aceste două idei, plus un spectacol de teatru sau de varietăți deosebit, un eveniment inedit (expoziție de artă, lansare de carte, un concert etc.).

Concluzia este că poți alege niște căi ușoare – și pe care le poți repeta în orice zi a săptămânii – sau poți alege calea creativității, ca să îi faci un cadou de neuitat așa cum trebuie.

3. Ele vor o aventură, dar tu le scoți la cumpărături

Vorbim aici de acel tip de aventură spontană, care îi face inima să bată și care te pune pe tine în cea mai favorabilă lumină. Poți încerca următoarele idei – depinde, desigur, de ce știi că i-ar plăcea să facă sau să experimenteze. Nu uita că e un cadou, așa că pregătește-te să te ridici la înălțimea momentului:

  • Rezervări pentru un city-break în străinătate;
  • Un sejur de un weekend la munte sau la mare – indiferent care îi place mai mult;
  • O rezervare de o zi pentru amândoi pentru o sesiune de spa în cuplu – iată o experiență care merită trăită o dată în viață;
  • O sesiune de sporturi/activități extreme: bungee jumping, scufundări, tiroliană, parapantă, karting, etc. – știi tu, acele activități despre care pare interesată dar nu ar avea curajul să le încerce de una singură;

Alte cadouri inedite și interesante, care echivalează cu o experiență și nu cu un obiect de purtat sau de pus pe un raft ar mai fi: o sesiune de călărie sau o sesiune de escape room (pentru adorabila “tocilară” din viața ta), sau o zi petrecută în doi într-un parc de distracții sau de aventuri.

În orice caz, când cauți idei cadouri femei, caută să îi oferi amintiri, experiențe și emoții noi, ocazii în care să te aprecieze pentru creativitatea și ingeniozitatea ta.

Sperăm că am oferit suficientă informație despre dorințele ascunse ale femeilor ca să ai un punct de pornire în aventura de a găsi și oferi cadoul perfect. Nu ezita să ne scrii și dacă ai idei sau sugestii suplimentare în ceea ce privesc lucrurile pe care și le doresc femeile drept cadou!Twitter Google Facebook

Articole Utile