Termeni și Condiții de Utilizare a Site-ului VreauPerle.ro

Prin utilizarea VreauPerle.ro, vizitatorul sau utilizatorul (în continuare Vizitator) îşi dă explicit acordul de a respecta condiţiile documentului de faţă, intrate în vigoare în momentul publicării lor. Din acest motiv, recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor de utilizare prezentate în continuare.

A. Condiții Generale

Prevederile prezentului acord se aplică tuturor vizitatorilor. VreauPerle.ro nu se face responsabil de conţinutul şi practicile site-urilor terţe, către care ar putea avea trimiteri (link-uri) sau cu care ar putea avea încheiate acorduri de colaborare.

VreauPerle.ro îşi rezervă dreptul de a modifica fără preaviz conţinutul acestui document. Amendamentele pot fi făcute fără o notificare prealabilă sau post factum şi fără a oferi o explicaţie cu privire la motivul modificărilor. Cea mai recentă versiune a acestui acord, respectiv cea care este în vigoare va fi accesibilă la adresa web de faţă.

B. Utilizarea Site-ului VreauPerle.ro

Conţinutul şi funcţionalitatea VreauPerle.ro sunt oferite pentru accesarea lor de către vizitatori în forma lor actuală, fără nici un fel de garanţii, de orice natură, implicite sau explicite. Dată fiind natura imprevizibilă a Internetului, VreauPerle.ro nu poate fi făcut vinovat de eventualele pagube produse prin utilizarea sa.

Exemplele includ, dar nu se limitează la: 

  • Nepotriviri în navigarea paginilor site-ului, indisponibilităţi, conţinut malefic sau defecte tehnice de oricare altă natură. 
  • Diferențe de culoare, nuanță, detalii în ce privește accesoriile produsului sau altele. Fiind vorba despre perle autentice și nu despre imitații fabricate industrial, mici diferențe de la bijuterie la bijuterie pot fi de așteptat. 
  • Imposibilitatea de a onora o comandă datorită epuizării stocului, sau imposibilitatea de a oferi un preț promoțional care era disponibil doar primilor 10 cumpărători, pentru că limita maximă de cupoane de reducere s-a epuizat. 
  • Întârzierea livrării comenzii datorită furnizorului de servicii poștale sau de curierat. 
  • Livrare întârziată sau anulată, cauzată de informațiile de livrare incorecte sau incomplete furnizate de utilizator. Aceste date pot fi actualizate oricând din contul utilizatorului. 
  • Pagubele, accidentele sau defecțiunile cauzate de produsele din magazin sau asupra produselor din magazin, ce survin din folosirea improprie a acestora.

De asemenea, vizitatorul este obligat să anunţe Administratorul site-ului despre eventualele probleme tehnice sau dificultăţi apărute pe parcursul utilizării VreauPerle.ro.

Toate drepturile asupra conţinutului şi funcţionalităţii VreauPerle.ro sunt deţinute de Administrator, fiind protejate de dreptul de autor. Vizitatorul nu are dreptul să copieze, reproducă, distribuie, expună, vândă, etc. fără acordul prealabil în scris al Administratorului – materiale de orice natură preluate de pe VreauPerle.ro. Violarea acestei prevederi conduce către efecte juridice, conform legislaţiei în vigoare.

Prin plasarea unei comenzi pe VreauPerle.ro, utilizatorul intră într-un contract comercial cu administratorul site-ului, deschizând o relație de cumpărător-vânzător, care atrage cu sine toate drepturile și obligațiile aferente fiecărei părți, așa cum sunt ele prescrise de rigorile legii, conform O.U.G. 34/2014.

C. Despre Prețurile Produselor VreauPerle.ro

Fiecare produs disponibil pe VreauPerle.ro este însoțit de o scurtă descriere și de imagini, precum și de un preț oficial exprimat în LEI (RON). Toate prețurile afișate pe site includ și TVA.

Înainte de a cumpăra, utilizatorii pot verifica valoarea finală a comenzii, precum și eventualele taxe adăugate pentru livrare, prin vizualizarea coșului de cumpărături. O dată ce o comandă a fost plasată, utilizatorului i se garantează faptul că prețul final nu se va modifica în intervalul de timp care va mai trece până la livrarea produselor.

VreauPerle.ro își rezervă dreptul de a modifica fără preaviz prețurile practicate pentru produsele puse la vânzare.

D. Despre Datele cu Caracter Personal

VreauPerle.ro respectă prevederile legale privind datele cu caracter personal, obligându-se să le protejeze cu grijă de terți sau de folosirea lor în alte scopuri decât cele asupra cărora utilizatorii își dau acordul.

Cumpărătorul (utilizatorul) va avea acces la un istoric al comenzilor sale prin accesarea contului său de pe VreauPerle.ro. De asemenea, utilizatorul va putea oricând să modifice detaliile sale personale (adresă etc.) din contul său.

Puteți citi mai multe despre cum VreauPerle.ro protejează datele cu caracter personal aici.

E. Litigii și Conflicte de Interese

Prin utilizarea site-ului VreauPerle.ro, fiecare utilizator se declară de acord cu acești Termeni și condiții, fiecare comandă plasată fiind echivalentul unui contract.

În cazul în care se ajunge la o neînțelegere sau conflict de interese între vânzător și cumpărător, aceasta se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile de la data sesizării în scris adresată de utilizator. Dacă această cale este epuizată, cazul va fi preluat de organele abilitate, conform legislației în vigoare.

Important: în situația în care un client plasează comenzi și apoi nu mai este disponibil pentru livrare, aceasta nefiind efectuată în termen de 15 zile de când trimitem comanda, în mod repetat, ne rezervăm dreptul de a nu mai onora comenzi către acel client pe viitor.

Puteți citi mai multe în alte secțiuni ale site-ului VreauPerle.ro: despre procedura de comandă, cea de livrare, și cea de retur.

Pentru orice nelămuriri sau sugestii, vă rugăm să ne contactați pe contact@vreauperle.ro.

Beneficiile Noastre

Te invităm în clubul Vreau Perle!
De ce să te abonezi la newsletter?

  • • Îți oferim din când în când un voucher de reducere pentru comenzi viitoare
  • • Primești oferte speciale pentru membri
  • • Te ținem la curent cu noutăți din lumea modei și cu cele mai bune sfaturi de accesorizare și purtare a perlelor
  • • Ești printre primii care află despre noutățile pe care le aducem în magazin
*
Website realizat de Digital Web Properties