Despre gradarea perlelor (Sistemul de gradare AAAA pentru perle)

General

Atunci când decideți să cumpărați perle, este foarte important să știți și să înțelegeți sistemul de gradare al perlelor. Acest ghid vă va oferi mai mult informații despre sistemul de gradare AAAA.

VreauPerle.ro folosește un sistem de gradare AAAA pentru a oferi clienților o calitate înaltă și protecție pentru achiziția lor.

Sistemul AAAA este foarte potrivit pentru perlele care sunt vândute pe internet deoarece cel care vinde perlele trebuie să îi dezvăluie cumpărătorului numeroase detalii despre luciul perlei, despre uniformitatea suprafeței și despre sidef.

Datorită acestor informații, cumpărătorul poate decide mai ușor care este bijuteria potrivită pentru.

Calitatea superioară

VreauPerle.ro asigură perle de cea mai bună calitate. Bijuteriile vândute de site-ul nostru sunt făcute din perle autentice: de cultură de apă dulce, Akoya, tahitiene și din Marea Sudului.

De asemenea, furnizorul nostru este și producător, cu ferme în China. Acesta ne garantează calitatea și autenticitatea perlelor deosebite. Datorită acestui lucru noi putem să asigurăm cele mai bune perle pentru clienții noștri.

Economisire

Datorită faptului că luăm perlele direct de la proprietarul fermelor, prețurile sunt mult mai mici decât cele de pe alte site-uri și decât prețul general al pieței de bijuterii cu perle de această calitate.

Unul dintre motive este pentru că ei se aprovizionează de la furnizori care se aprovizionează de la fermieri. Astfel, fiecare pune propriu său adaos de preț. Noi putem să menținem prețurile mult sub media pieței datorită acestei colaborări.

Beneficiile Noastre

Te invităm în clubul Vreau Perle!
De ce să te abonezi la newsletter?

  • • Îți oferim din când în când un voucher de reducere pentru comenzi viitoare
  • • Primești oferte speciale pentru membri
  • • Te ținem la curent cu noutăți din lumea modei și cu cele mai bune sfaturi de accesorizare și purtare a perlelor
  • • Ești printre primii care află despre noutățile pe care le aducem în magazin
*
Website realizat de Digital Web Properties