Comandă Rapidă:
+40 749-100-022

Inele

Products: 139 of 39
Arată: 48

Colecția noastră de inele cu perle naturale vă poate oferi o gamă largă de 40 de modele indiferent dacă doriți un accesoriu deosebit pentru dumneavoastră sau vreți să faceți cadou un inel cu perlă.Perlele din magazinul nostru sunt autentice.

Faptul că inelele din colecția noastră au doar perle naturale le dă o luminozitate deosebită, care e remarcată imediat.Dacă alegeți un inel cu perlă naturală ca și inel de logodnă, este din nou o alegere foarte potrivită și specială.

În funcție de modelul ales, inelul poate avea și câteva diamante micuțe care să îi completeze strălucirea, iar luminozitatea perlei îi va da o aură de neuitat.Dincolo de clasicele inele cu perle naturale albe, puteți alege dintr-o varietate de culori speciale ale perlelor autentice, de la diferite nuanțe de negru exotic la roz piersică sau mov lila.

Inelele sunt montate în argint, aur galben sau aur alb de 14 K.Ca design, din nou varietatea inelelor cu perle este gândită în așa fel încât să se găsească ceva potrivit pentru oricine. Puteți alege atât modele de inele cu perle feminine, delicate, cu design floral sau cu linii stilizate de inimă, sau inele cu perle cu design modern, în linii asimetrice, simple și îndrăznețe.Explorând colecția noastră de inele cu perle de cultură veți găsi cu siguranță ceva ideal pentru dumneavoastră sau persoana la care vă gândiți.

Cele mai vândute

Beneficiile Noastre

Abonează-te la newsletter și fii primul care află despre voucherele cadou,
ofertele speciale pentru membri,
reducerile viitoare și noutățile din magazin.

*
Website realizat de Digital Web Properties.