10 moduri de a purta un colier de perle lung


Colierele lungi de perle sunt printre cele mai frumoase bijuterii cu perle. Acestea sunt elegante, rafinate și un accesoriu clasic pentru orice ținută. Un colier lung este un accesoriu minunat, foarte versatil, putând fi utilizat în multe moduri.

Indiferent de culoarea perlelor, puteți să vă alegeți un stil potrivit pentru dumneavoastră. De asemenea acest tip de colier se găsește în mai multe forme. Fie că este cu două, trei sau mai multe rânduri, există multe moduri să îl purtați. În ghidul de mai jos vă vom prezenta mai multe moduri de a purta un colier lung cu perle.

După ce v-ați ales un colier de perle lung, puteți să vă lăsați creativitatea liberă și să experimentați diferite moduri de a le purta. Puteți opta pentru orice tip de colier cu perle și să alegeți mărimea rope care este cea mai lungă (129,54 cm).

1. În două rânduri

Pentru a avea un look clasic, elegant dar deosebit puteți să purtați colierul în două rânduri. Tot ce trebuie să faceți este să îl dați în jurul gâtului. Unul dintre rânduri poate să fie mai scurt, chiar de tip choker, pentru un look deosebit. Celălalt rând va atârna până sub sâni.

Acest mod de a purta un colier lung este potrivit pentru orice vârstă și orice eveniment. Poate fi purtat atât cu haine casual cât și cu o ținută business sau elegantă. Dacă alegeți acest mod veți păstra stilul clasic dar veți adăuga un strop de dinamism.

2. În trei rânduri

Acest mod de a purta colierul lung este unul îndrăzneț. Acesta dă senzația că purtați un colier cu trei rânduri. Vă scoate în evidență decolteul și atrage atenția asupra dumneavoastră. Perfect pentru evenimentele speciale, acest look poate fi realizat la fel ca cel mai sus. Singura diferență este că trebuie să dați colierul de 3 ori în jurul gâtului.

3. Ca o cravată

*Sursa: Pinterest

Puteți să purtați un colier lung ca o cravată. Tot ce trebuie să faceți este să puneți colierul în 2 rânduri la fel de lungi și să le faceți nod la baza gâtului. Acest look este potrivit pentru o întâlnire de afaceri sau pentru un eveniment special. Modelul acesta de colier este perfect pentru orice stil și pentru orice vârstă.

4. Înnodat o dată sau de mai multe ori sau răsucit

*Sursa: Pinterest

Pentru un look extravagant puteți opta pentru acest mod de a purta colierul lung de perle. Luați colierul și faceți mai multe noduri. Îl puteți purta într-un singur rând sau în mai multe, în funcție de cât de multe noduri ați făcut.

Acest look este perfect pentru o cină romantică, pentru un eveniment special sau pentru o ținută casual mai extravagantă.

5. În trei-patru rânduri legate cu o fundă de satin

*Sursa: Pinterest

Un look elegant, simplu de realizat și care va atrage toate privirile. Colierul se pune în 3 sau 4 rânduri de lungimi aproape egale. După ce l-ați pus la gât, luați o bucată mică de satin și prindeți colierul cu ea, apoi faceți o fundă.

Funda poate fi făcută la baza colierului sau pe o lateral. Culoarea fundei poate să fie contrastantă cu cea a colierului dar să se asorteze cu ținuta dumneavoastră. Pentru colier alb vă recomandăm culori aprinse sau închise.

6. Combinați-l cu alte lanțuri lungi și scurte

Pentru un stil cu adevărat deosebit și extravagant alegeți să combinați mai multe lanțuri de diferite dimensiuni cu un colier lung de perle. Colierul de perle poate fi lăsat simplu, la dimensiunea lui.

*Sursa: WearShe

Apoi adăugați un lanț choker de culoarea colierului. La final alegeți mai multe lanțuri de argint lungi pentru a vă da o notă de dinamism. Dacă doriți puteți să înfășurați lanțurile în jurul colierului.

Această combinație este potrivită pentru un stil îndrăzneț și pentru o ținută casual. Look-ul acesta este potrivit pentru orice doamnă și domnișoară care dorește să se facă remarcată.

7. Purtați colierul lung pe post de brățară, curea sau diademă

*Sursa: FabFashionFix.com

Dacă doriți un look cu adevărat excentric uitați faptul că acela este un colier. Purtați-l drept brățară dând-ul de multe ori în jurul încheieturii. La fel puteți face și pentru diademă.

Pentru curea puteți să îl purtați în talie sau la șolduri. Faceți un nod la capăt ca să rămână stabil pe dumneavoastră. Cu acest mod de a purta colierul, veți fi cu siguranță remarcată. Acest mod este mai potrivit pentru un look casual sau unul elegant dar îndrăzneț.

8. Înfășurați-l în mătase sau alte materiale fine

Aveți o eșarfă acasă care vă place dar nu mai știți cu ce să o accesorizați? Colierul lung de perle este răspunsul potrivit.

*Sursa: Anne TouraineM

Tot ce trebuie să faceți este să strângeți eșarfa astfel încât să aveți o bucată lungă și groasă de material. Puneți colierul în două rânduri egale. Apoi înfășurați încet colierul peste mătase. Încercați să împletiți materialele.

La final, faceți un nod sau o fundă. Nodul puteți să îl lăsați la spate ca să nu fie vizibil. Funda o puteți pune pe o parte.

9. Purtat cu o rochie cu spatele gol

Dacă doriți un look cu adevărat spectaculos optați pentru o rochie cu spatele gol și un colier lung de perle.

*Sursa: Pinterest

Purtați colierul în două rânduri, ca la primul mod. Rândului mai lung puteți să îi faceți un nod pentru a atrage atenția. Nu veți purta colierul în fața la fel ca la primul nod ci îl veți lăsa pe spatele gol.

Astfel, veți obține un look de invidiat. Toate privirile vor fi ațintite asupra dumneavoastră. Această combinație merge foarte bine pentru colierele albe și rochiile cu spatele gol negre.

10. Purtat lung cu haine casual

Pentru un look îndrăzneț, casual și exotic puteți purta colierul alb sau negru lung, fără să îi faceți vreo modificare. El este, în general, combinat cu haine elegante sau office.

*Sursa: Pinterest

De aceea, dacă vreți să ieșiți în evidență combinați-l cu o jachetă de piele, tricou negru, o pereche de blugi rupți și bocanci. Acest look este perfect pentru ieșirile în oraș cu prietenii sau alte activități zilnice. Cu acest mod de a-l combina puteți să fiți elegantă și casual în același timp.

Colierele lungi de perle sunt accesorii versatile, care pot fi combinate foarte ușor cu alte bijuterii și cu multe ținute.

Există foarte multe moduri de a purta aceste bijuterii. Din cele 10 oferite de noi, sigur veți găsi unele care să vă placă și să fie pe stilul dumneavoastră.

Indiferent de evenimentul la care participați, de ținută și de stilul dumneavoastră, colierul de perle lung este alegerea potrivită. Lăsați-vă inspirată și alegeți modul care va începe să vă reprezinte în lume.Twitter Google Facebook

Articole Utile