Bijuterii cu perle în filme: Inspira-te din aceste capodopere

Perlele sunt niște bijuterii deosebite. De aceea, nu este de mirare că în multe filme actrițele principale au purtat perle. Într-o varitetate de capodopere cinematografice, aceste bijuterii au fost folosite pentru a simboliza o anumită temă. Vă vom prezenta câteva filme unde perlele au avut un rol important. Vă puteți inspira din aceste momente de cinema pentru a vă găsi propriul stil. Sigur veți redescoperi unul dintre filmele dumneavoastră preferate în această listă.

Clubul nevestelor părăsite (1996)

Acest film este o comedie savuroasă care are în roluri principale actrițe cunoscute și apreciate. La începutul filmului, patru prietene își cumpără coliere de perle pentru absolvire. Acțiunea se desfășoară mai târziu, când una dintre ele se sinucide.

Cele trei prietene care au rămas, interpretate de Goldie Hawn, Bette Midler și Diane Keaton se întâlnesc și conspiră să se răzbune pe soții lor care le-au părăsit pentru femei mai tinere. Pe tot parcursul filmului, colierele de perle arată prietenia și legătura strânsă dintre femei.

Pentru a avea același stil deosebit al doamnelor din acest film, vă recomandăm un colier simplu de perle albe. Dimensiunea lui ar trebui să fie choker sau princess pentru a păstra același look.

Marele Gatsby (1974/ 2013)

Această capodoperă cinematografică este inspirată după cartea cu același nume, scrisă de F. Scott Fitzgerald. Acțiunea filmului se petrece în anii 1920 în Long Island și New York și urmărește viața lui Jay Gatby.

Acesta dorește să o recapete pe fosta iubită, Daisy Buchanan, care este acum căsătorită cu un alt bărbat. Filmul a avut două ecranizări. În prima ecranizare, în 1974, actrița principală este Mia Farrow și în cea de a doua, din 2013, este Carey Mulligan.

Perlele apar în ambele filme și simbolizează bogăția și stilul de viață grandios. Într-o scenă, Daisy primește de la viitorul ei soț un colier de perle de 350,000 de dolari. Două brățări de perle din film au ieșit și ele în evidență. Una dintre ele era un ornament din perle care se extindea până la un inel cu diamante și platină.

Pentru o brățară asemănătoare cu cea a lui Daisy puteți opta pentru o bijuterie cu 3 rânduri din perle albe. Pentru un colier asemănător cu acela din film puteți opta pentru acest colier lung de perle albe.

Fata cu cercel de perlă (2003)


Acest film urmărește evenimentele care s-au întâmplat înainte ca pictorul Johannes Vermeer să facă pictura numită Fata cu cercel de perlă în 1665. Acest film a avut-o în rol principal (Griet) pe Scarlett Johansson. Ea era o slujitoare din casa Vermeer. În acest film, Griet îl ajuta pe Vermeer și a ajuns să îi fie muză.

Cercelul cu perlă aparținea soției lui Vermeer. Înainte de a termina pictura, el a împins cercelul în urechea lui Griet. Pentru un look asemănător puteți alege o pereche de cercei mai lungi cu perle albe.

Dracula (Bram Stoker- 1992)

În această ecranizare, Lucy poartă un colier de perle în mai multe rânduri cu rochia ei de nuntă care ajunge să fie și rochia în care este îngropată mai târziu, și în care revine la viață ca vampir.

Colierul de perle este o piesă importantă în acest film. Pentru un colier asemănător puteți opta pentru acest colier cu perle albe mărimea rope, pe care să îl puneți de mai multe ori în jurul gâtului.

Burlesque (2010)

În acest film, Christina Aguilera joacă rolul unei fete (Ali Rose) dintr-un orășel mic, care se mută în Los Angeles pentru a-și îndeplini visurile. Ea ajunge să lucreze la Burlesque Lounge care este a lui Tess (Cher).

După puțin timp, Ali ajunge să fie cea mai importantă din show-ul lui Tess. Într-una dintre scenele de dans, Ali apare îmbrăcată într-un costum plin de perle albe. Acesta este un moment memorabil pentru perle. Dacă doriți să aveți un look asemănător fără a vă acoperi în perle, puteți să alegeți un set cu bijuterii cu perle albe.

Cei trei mușchetari (1973)

Milady este o spioană și una dintre antagonistele din acest film bazat pe carte cu același nume, scrisă de Alexandre Dumas. În versiunea din 1973, Milady este jucată de Faye Dunaway. Fiecare ținută purtată de Milady includea și perle, fie în păr, pe haine, coliere, cercei și brățări.

Pentru a avea un stil asemănători puteți alege un set de bijuterii cu perle. Pentru un look mai lejer, puteți opta pentru un set cu pandantiv și cercei.


Mic dejun la Tiffany (1961)

O listă cu filme despre bijuterii cu perle nu poate să fie completă fără a menționa comedia romantică din 1961, Mic dejun la Tiffany. Audrey Hepburn joacă rolul lui Holly Golightly, o domnișoară care aspiră să acceadă în rândurile celor bogați.

Holly a purtat perle la cele mai multe outfit-uri din film, însă unul dintre look-uri a fost iconic: colierul de perle în 4 rânduri, prins de o broșă de cristal. Pentru un look asemănător alegeți un colier lung cu mai multe rânduri de perle.

Perlele nu au fost prezente doar în aceste filme. În multe alte capodopere cinematografice, perlele au jucat un rol important. Alte filme în care perlele sunt bijuteria perfectă sunt Diavolul se îmbracă de la Prada (2006), Alice în Tara Minunilor (2010) sau Anna Karenina (2012).

În cel din urmă, perlele sunt accesoriu foarte apreciat. Aproape la fiecare ținută purtată de Anna Karenina, interpretată de Keira Knightley, există o bijuterie cu perle care aduce și mai multă eleganță.

Perlele au fost, sunt și vor fi niște bijuterii superbe, elegante, rafinate și pline de stil. Acestea vor fi mereu simbolul bogăției, al purității și al eleganței. Lasă-te inspirată de aceste capodopere cinematografice și încearcă să refaci ținutele lor utilizându-ți propriul stil.Twitter Google Facebook

Nicoleta este redactor la VreauPerle.

Printre pasiunile ei se numără călătoritul și scrisul.

De aceea îi place să scrie despre haine, bijuterii și multe alte subiecte captivante


Articole Utile