Cum să îți creezi un look unic folosind bijuterii cu perle


Bijuteriile cu perle sunt alegerea clasică, potrivită pentru orice eveniment și orice ținută. Ele pot fi purtate atât împreună cu alte bijuterii de perle cât și simple, pentru un look mai casual. Chiar dacă bijuteriile cu perle sunt clasice, asta nu înseamnă că ele nu pot contribui la un look spectaculos, modern și dinamic.

Dacă îți dorești să schimbi modul în care porți bijuteriile cu perle, noi îți propunem câteva idei pentru ca tu să îți creezi un look unic folosind aceste bijuterii. Din fericire, perlele sunt foarte versatile. Astfel, ele pot fi purtate în diferite moduri și combinații. Aceste sugestii te vor ajuta să îți descoperi stilul inconfundabil personal. După ce le-ai încercat, vei dori să găsești chiar tu noi metode de a purta bijuteriile cu perle.

Coliere multicolore pentru ținutele de vară

Cele mai purtate ținute vara sunt rochiile. Lungi, scurte, albe sau multicolore, ele sunt în garderoba oricărei doamne și domnișoare. Pentru a fi în ton cu vremea de afară, noi îți propunem să încerci să porți mai multe coliere cu perle mici multicolore. Acestea trebuie să fie de mărimi diferite pentru a te asigura că vin ca un triplu șirag.

De exemplu, poți începe cu un colier cu perle alb choker, care va sta la baza gâtului. Apoi adaugi unul roz în mărimea princess și utimul poate fi cu perle mov în mărimea matinee.

Pandantiv purtat invers pentru rochii cu spatele gol

Rochiile cu spate gol sunt o alegere elegantă și sofisticată. Ele sunt potrivite atât pentru evenimentele speciale cât și pentru un look casual, în funcție de materialul din care sunt confecționate. Pentru rochiile elegante din satin, cu spatele gol, poți opta pentru un pandantiv cu un lanț lung, purtat invers.

El se va plimba încet pe spatele tău gol și îți va scoate în evidență rochia. Noi îți propunem acest pandantiv cu perlă neagră și model floral, perfect pentru orice tip de rochie.

Brățară formată dintr-un colier

Dacă îți plac brățările, atunci acest sfat este pentru tine. Colierele de perle nu trebuie să fie purtate doar la gât. Aceste bijuterii rafinate pot fi purtate și ca brățări. Puteți opta pentru un colier cu perle mai lung, pentru o brățară cu mai multe rânduri. Noi îți propunem următorul colier pe care să îl transformi în brățară.

De asemenea, puteți opta pentru un colier multicolor pentru a da un strop de culoare brățării dumneavoastră.

Combină bijuterii de culori diferite

Probabil, majoritatea preferă să combine bijuterii de aceleași culori. Cercei negri cu brățară neagră, colier alb cu inel alb, etc.Pentru un plus de culoare și un look unic, puteți alege să combinați bijuterii cu perle de culori diferite. De exemplu, puteți opta pentru o pereche de cercei cu perle negre cu un colier cu perle albe.

De asemenea puteți opta pentru combinația roz-mov. Un inel cu perlă mov și un pandantiv cu perlă roz.

Combină eșarfele de mătase cu bijuteriile de perle

Eșarfele de mătase sunt elegante și foarte delicate. Indiferent de culoare, ele pot fi purtate în orice anotimp. Aceste eșarfe pot fi combinate cu bijuteriile de perle pentru a da un pic de dinamism. De exemplu, puteți opta pentru un colier lung de perle albe pe care să înfășurați eșarfa de mătase. Combinația dintre cele două va fi superbă, plină de culoare și delicată. Mătasea va aduce un plus de fluiditate colierului alb de perle.

Purtați un colier de perle pe post de diademă

Colierele de perle sunt foarte versatile, de aceea ele pot fi purtate în diferite moduri. Pentru un look unic, puteți purta un colier pe post de diademă. Acest stil este potrivit și pentru momentele speciale din viața dumneavoastră, cum ar fi nunta. Puteți opta pentru coliere cu perle mici sau mari de cultură, în funcție de stilul dumneavoastră. Puteți să împletiți colierul direct în coafura dumneavoastră pentru un plus de eleganță.

Combinați colierele de perle cu alte tipuri de coliere și lanțuri

Dacă doriți un look unic și îndrăzneț puteți să purtați colierele de perle într-un mod diferit. Deși colierele de perle sunt bijuterii clasice și elegante, ele sunt și foarte versatile. De aceea ele pot fi purtate și cu alte lanțuri de argint sau de aur, în funcție de stilul dumneavoastră. Puteți opta pentru un colier lung cu perle albe și două lanțuri de argint, unul scurt, la baza gâtului și unul mai lung. Această combinație vă va face să ieșiți în evidență și să vă faceți remarcată de fiecare dată. Îndrăzniți și veți reuși să vă faceți un look unic.

Bijuteriile cu perle sunt niște accesorii elegante care pot fi utilizate în diferite moduri. Datorită stilului lor, puteți să le purtați și în mod tradițional, elegant, dar și într-un mod unic, care să vi se potrivească. Cele de mai sus sunt doar sugestii, dumneavoastră trebuie să vă lăsați creativitatea liberă pentru a vă putea crea un look unic folosind bijuterii cu perle.

Puteți să optați pentru orice tip de bijuterie, de la cercei și până la coliere și să aduceți dumneavoastră stilul potrivit pentru fiecare bijuterie. Tot ce trebuie să faceți este să vă descoperiți stilul și să încercați cât mai multe combinații de culori și de bijuterii până găsiți ceva care să vi se potrivească.

Twitter Google Facebook

Nicoleta este redactor la VreauPerle.

Printre pasiunile ei se numără călătoritul și scrisul.

De aceea îi place să scrie despre haine, bijuterii și multe alte subiecte captivante


Articole Utile