Stilul Regal, Partea 1: Regina Elizabeta II și bijuteriile cu perle


Regina Elizabeta a II-a deține recordul pentru cea mai lungă domnie, de peste 66 de ani. Deoarece trebuie să fie un exemplu pentru toți, dar să și respecte regulile Casei Regale, Regina trebuie să urmeze un anumit stil vestimentar. Acesta trebuie să includă compleuri cu sacou și fuste până la genunchi. Pălăriile și alte accesorii trebuie să nu fie excentrice și să fie cât mai discrete și mai elegante.

Bijuteriile sunt foarte importante pentru o Regină. De aceea, suverana deține o colecție impresionantă de bijuterii. O parte din colecție este personală și alta este a Casei Regale. Deși este cunoscută pentru numeroasele tiare pe care le poate la ocaziile speciale, Regina iubește bijuteriile cu perle.

Accesoriile cu perle sunt perfecte pentru stilul regal deoarece pot fi utilizate atât la ținutele clasice, pentru întâlnirile oficiale, dar și la evenimentele speciale, cu ținute elegante. Ele pot fi combinate cu alte bijuterii, în special cu accesoriile cu diamante.

Deși deține numeroase bijuterii, suverana a menționat că accesoriul ei preferat este o pereche de cercei cu perle. Acest accesoriu a fost un cadou din partea bunicii sale, Regina Mary, pe care l-a primit în 1947. De atunci, Elizabeta a II-a le poartă de fiecare dată când are ocazia.

Acesta folosește bijuterii cu perle precum coliere duble și un șiraj lung cu perle albe la ținutele clasice, în cadrul întâlnirilor oficiale. Acest tip de accesoriu este perfect pentru că aduce un plus de eleganță și rafinament look-ului.

Multe persoane consideră că perlele sunt mai potrivite femeilor mature, dar Regina a utilizat mereu astfel de bijuterii. Chiar la nunta sa, rochia de mireasă a fost de culoarea fildeșului și a avut cusute peste 10,000 de perle albe.

Și în tinerețe, bijuteriile cu perle, în special colierele erau printre preferatele reginei. Aceasta a menționat că accesoriile cu perle sunt cele mai potrivite bijuterii pentru ea și că le poartă mereu cu plăcere. Combinația dintre aceste bijuterii și ținutele ei clasice, elegante sunt un exemplu de stil regal demn de urmat.

O altă bijuterie cu perle care îi este foarte dragă Reginei este un colier triplu cu perle albe de mărime choker. Acest accesoriu a fost un cadou de la bunicul ei și Elizabeta a fost văzută purtând acest colier la multe cine și evenimente speciale.

În 1979, Regina Elizabeta a II-a a primit un cadou foarte scump când a vizitat Qatar-ul. Un colier cu 6 șiraguri de perle și diamante, care costa peste 1 milion de lire la acea vreme, a fost cadoul făcut de către Amir.

Bijuteriile cu perle sunt printre favoritele reginelor și prințeselor deoarece aceste accesorii sunt simbolul eleganței și rafinamentului. Purtate la ocazii speciale sau la întâlniri oficiale, colierele și cerceii cu perle completează ținutele cu un plus de strălucire. Perlele au fost, sunt și vor fi alegerea clasică în materie de bijuterii.

Acest articol face parte dintr-o serie de articole care va explora preferințele în materie de bijuterii ale marilor prințese și regine din istorie. Dacă ți-a plăcut acest articol te invităm să citești și articolul nostru despre BIJUTERII CU PERLE IN FILME.Twitter Google Facebook

Articole Utile