Ghid pentru alegerea lungimii colierului

Atunci când decideți să cumpărați un colier de perle trebuie să luați în considerare diferiți factori printre care gradarea perlelor, culoarea lor și modelul colierului. Un alt factor important este lungimea colierului. Majoritatea colierelor de perle sunt disponibile în 5 mărimi diferite. Astfel, fiecare își poate găsi o lungime potrivită pentru stilul său.

Lungimea colierului trebuie să fie potrivită pentru statura, stilul și îmbrăcămintea dumneavoastră. Mai jos vă vom prezenta cele 5 mărimi clasice pentru colierele de perle.

Choker:

În general această mărime are o lungime de 40,64cm. Dimensiunea choker este cea mai versatilă opțiune, deoarece poate fi purtată la orice ținută. Majoritatea colierelor de perle sunt disponibile în această mărime. Atunci când dimensiunea perlelor este mai mare și grosimea gâtului este la fel, dimensiunea choker trebuie ajustată pentru a se potrivi.

În mod normal, colierul de perle choker trebuie să fie la baza gâtului. Această mărime este potrivită pentru orice tip de corp și pentru orice stil.

Princess:

Mărimea princess are o lungime de 45,72 cm, un pic mai lungă decât mărimea choker. Ea este perfectă pentru toate vârstele și stilurile de îmbrăcăminte. La această mărime se poate adăuga și un pandantiv mic colierului pentru a-l face mai remarcabil.

Acest tip de colier este potrivit mai ales pentru doamnele și domnișoarele mai mici de statură, sau cu o constituție mai delicată.

Matinee:

Această mărime are o lungime de 58,42 cm. Mărimea matinee este potrivită în special pentru hainele cu gulere înalte sau pentru cele fără decolteu.

Pentru un look mai spectaculos, această mărime poate fi combinată cu un colier de mărimea princess. Astfel, va părea că aveți un colier dublu, în straturi de lungimi diferite.

Atunci când îl purtați simplu, vă va da un aer de eleganță clasică.

Opera:

Colierele de mărimea opera sunt mai lungi, având maximum 91,44 cm. Acestea sunt potrivite pentru ținute mai elegante și pentru decolteuri mari.

Acest tip de colier poate fi utilizat de orice doamnă și domnișoară, indiferent de stilul vestimentar sau de constituție.

Spre deosebire de celelalte mărimi aceasta aduce un plus de dinamism, cu perlele care se mișcă odată cu purtătoarea lor, captând lumina și privirile.

Rope:

Mărimea rope este cea mai mare dintre cele 5 posibile. Aceasta poate avea o lungime de 129,54 cm. Ea este perfectă pentru ocaziile speciale.

Colierul de tip rope poate fi purtat în diferite moduri pentru a fi potrivit pentru mai multe ocazii și ținute. Purtat simplu, el este perfect pentru doamnele și domnișoarele înalte.

Acest tip de colier poate fi rotit de mai multe ori în jurul gâtului pentru un efect special, de straturi, care va fascina.

Beneficiile Noastre

Te invităm în clubul Vreau Perle!
De ce să te abonezi la newsletter?

  • • Îți oferim din când în când un voucher de reducere pentru comenzi viitoare
  • • Primești oferte speciale pentru membri
  • • Te ținem la curent cu noutăți din lumea modei și cu cele mai bune sfaturi de accesorizare și purtare a perlelor
  • • Ești printre primii care află despre noutățile pe care le aducem în magazin
*
Website realizat de Digital Web Properties