Pandantive

Products: 148 of 78
Arată: 48
Plaseaza elementele aici pentru a cumpara
Produsul a fost adăugat în coșul tău
Products: 148 of 78
Arată: 48

Un lanț cu pandantiv perlă naturală este alegerea ideală pentru un look mai simplu dar extrem de elegant. Fie că optați pentru un pandantiv cu perlă în locul unui colier întreg, fie că vreți să combinați un colier cu perle cu un lanț cu pandantiv pentru un efect dramatic, aici sunteți în locul potrivit.Colecția de pandantive cu perle naturale din magazinul VreauPerle este incomparabilă cu oricare alte opțiuni.

Lănțișoarele noastre cu pandantiv sunt create doar cu perle autentice, de diverse tipuri și origini.În funcție de culoarea și reflexiile pe care le preferați, avem pandantive cu perle de apă dulce (disponibile cu perlă albă, roz, mov sau neagră), pandantive cu perle japoneze Akoya (care sunt albe sau negre dar cu o luminozitate excepțională), pandantive cu perle tahitiene (negru natural cu diverse reflexii colorate, multifațetate) sau pandantive cu perle din Marea Sudului (cele mai rare, formate în mod natural în alb argintiu sau auriu intens).

Restul materialelor folosite în pandantivele cu perle naturale sunt de asemenea de calitate premium: perlele sunt montate în argint 925, aur alb sau aur galben, iar câteva sunt montate într-un aliaj de bronz alb inoxidabil. Unele pandantive au și inserții de pietre semiprețioase sau diamant pentru un plus de strălucire.

Designul pandantivelor cu perle este unul variat: puteți găsi și pandantive simple cu câte o singură perlă fără alte decorațiuni, clasice și elegante, cât și modele mai sofisticate, feminine, sau cu linii foarte moderne, asimetrice.Alegeți-vă favoritul și redescoperiți-vă feminitatea cu un simplu colier cu pandantiv perlă naturală. Veți găsi cu siguranță în colecția noastră pandantivul care vi se potrivește. Fiecare produs din această gamă vine însoțiti de un kit de îngrijire, certificate de autenticitate și o cutie specială de bijuterii.

Cele mai vândute

Beneficiile Noastre

Te invităm în clubul Vreau Perle!
De ce să te abonezi la newsletter?

  • • Îți oferim din când în când un voucher de reducere pentru comenzi viitoare
  • • Primești oferte speciale pentru membri
  • • Te ținem la curent cu noutăți din lumea modei și cu cele mai bune sfaturi de accesorizare și purtare a perlelor
  • • Ești printre primii care află despre noutățile pe care le aducem în magazin
*
Website realizat de Digital Web Properties