Seturi

Products: 110 of 10
Arată: 48
Plaseaza elementele aici pentru a cumpara
Produsul a fost adăugat în coșul tău

Seturile de bijuterii cu perle naturale sunt alegerea ideală când căutați să vă armonizați întreaga ținută cu piese care se potrivesc între ele perfect. Colecția noastră de seturi cu perle autentice vă poate oferi astfel o eleganță de neegalat.

Puteți găsi în magazinul VreauPerle.ro atât seturi cu perle naturale de apă dulce, cu perle albe sau perle roz, mov sau negre, cât și seturi de bijuterii cu perle japoneze Akoya (faimoase pentru lumina lor interioară) sau seturi cu perle negre tahitiene.

Perlele naturale au fost mereu o opțiune clasică în materie de bijuterii, iar atunci când ele sunt potrivite într-un set de bijuterii cu perle, eleganța lor iese și mai mult în evidență.Seturile noastre cu perle sunt disponibile în diferite configurații și modele, în funcție de preferințele fiecăreia și de ocaziile pentru care le doriți.

Puteți găsi în colecția noastră atât seturi de colier cu perle, brățară și cercei cu perle, cât și seturi cu pandantiv cu perlă, inel și cercei, și așa mai departe.Ca stiluri, seturile de bijuterii cu perle naturale sunt atât în varianta clasică, tip șirag de perle simplu sau dublu sau triplu, cât și inedite (seturile de bijuterii cu perle împletite – Weave) sau cu design ultra-modern, asimetric..

Pentru o ocazie deosebită, alegeți un set mai simplu dar de efect, format dintr-un colier cu pandantiv și o pereche de cercei la fel. La birou și în viața de zi cu zi, puteți alege un set clasic de tip șirag de perle, dar eventual într-o culoare mai vie decât albul rezervat la ținutele de tip little black dress.

Cele mai vândute

Beneficiile Noastre

Te invităm în clubul Vreau Perle!
De ce să te abonezi la newsletter?

  • • Îți oferim din când în când un voucher de reducere pentru comenzi viitoare
  • • Primești oferte speciale pentru membri
  • • Te ținem la curent cu noutăți din lumea modei și cu cele mai bune sfaturi de accesorizare și purtare a perlelor
  • • Ești printre primii care află despre noutățile pe care le aducem în magazin
*
Website realizat de Digital Web Properties